Boek onze vergaderruimte

Naast het feit dat Werkfabriek diverse werkplekken aanbiedt, beschikken wij ook over een aantal vergaderruimtes. De vergaderruimtes kunnen naar wens worden geboekt voor uw vergadering, training, workshop, brainstormsessie of borrel. 

VERGADERRUIMTE 

De Vergaderruimte is de perfecte ruimte voor vergaderingen, brainstormsessies en videogesprekken. De ruimte straalt rust en openheid uit door de glazen wanden en heeft een goede stimulans van licht. Het grote whiteboard biedt de mogelijkheid om plannen te visualiseren en besluiten te nemen. LESLOKAAL

Het Leslokaal brengt je weer terug in de schoolbanken. Deze flexibele ruimte is per- fect voor creatieve en dynamische sessies zoals bijvoorbeeld, workshops en trainin- gen. Deze ruimte heeft een oppervlakte van 30 m2 en kan op twee manieren worden ingericht: de vergader- en de highschool opstelling. De vergaderopstelling is herken- baar aan zijn grote vergadertafel en kan de capaciteit van 12-14 personen aan. De highschool opstelling is herkenbaar aan zijn schoolbankjes. Deze speelse opstelling kan de capaciteit aan van 14-20 personen. 

WERKPLAATS

De Werkplaats bevindt zich in de plenaire ruimte van Werkfabriek. Deze ruimte is perfect om gasten te ontvangen en bijeenkomsten te organiseren. Het decor van deze unieke ruimte zijn de Werkplekken van onze leden. Dit biedt nieuwsgierigheid en toegang om Werkfabriek te ontdekken.

Voor ieder event kunnen wij de catering op maat verzorgen. Vraag voor meer informatie naar onze brochure.