Verslag ‘New Network event'

Op donderdag 19 januari jongstleden organiseerde Werkfabriek haar eerste ‘Community New Network’-bijeenkomst met als doel sociaal ondernemers van Den Haag bij elkaar te brengen en bekend te maken met de succes formule van Werkfabriek community. Werkfabriek is een co-workspace waar krachten worden gebundeld en projecten worden gestart die bijdragen aan maatschappelijke innovatie door bijzondere ontmoetingen te organiseren, waarin creatieve en ongewone oplossingen kunnen ontstaan.

 

We doen dit bijvoorbeeld door:

- bij te dragen aan de oplossing van een vraag van een ondernemer;

- jongeren en het bedrijfsleven samen te brengen en te laten werken aan innovatie en sociaal ondernemerschap;

- zelf aan een vraagstuk te werken dat ons raakt;

- initiatieven op een lerende manier te evalueren.

Werkfabriek gaf deze middag een podium aan haar community-leden om niet alleen over hun expertise te vertellen, maar ook persoonlijke ervaringen te delen over de ‘feel good Werkfabriek’.

De sprekers die hun boodschap door middel van een talkshow konden delen waren: Huib Langebroek (IamProgrez), Martine Damsteeg (Hydragroup), Arnoud van Dorp (Webtraders), Henk Velders (Socialclub Den Haag) en Loes Nijskens (Haagse Hoge School).

Deze netwerkbijeenkomst had als doel om mensen te informeren en te verbinden aan de community van Werkfabriek. 45 nieuwsgierige ondernemers waren bereid te luisteren naar verhalen van anderen; 10 gelukszoekers hebben zich mede door dit event aangemeld bij de community van sociaal ondernemers en daarmee dragen zij een steentje bij aan het verbeteren van de wereld. 

Volg ons ook op social media