Speeddaten @Werkfabriek

Terugblik speeddate @Werkfabriek. 

Op woensdag 6 oktober organiseerde Werkfabriek haar eerste (meet-up #1) community-borrel. Deze borrel stond in teken om elkaar beter te leren kennen en het invullen van de community-wall. 

Met een groep van 13 enthousiaste Werkfabriek-leden hebben we elkaar beter leren kennen door te gaan speeddaten. Er werd veel gepraat en gelachen. Ook ontstonden er nieuwe samenwerkingen en werden er bij de leden topics achterhaald die interessant kunnen zijn voor een verdiepingstraject (de Ateliers)

Werkfabriek-lid Joep Bremmers (Public Partners) en Ian Smeyers (Nelis Company) willen samen met de Werkfabriek leden een verdiepingstraject opzetten (de Ateliers). Deze verdiepingstrajecten worden vormgegeven vanuit de behoefte van de leden en kunnen zorgen voor het verrijken van meer kennis. 

Vanuit de speeddate sessie kwam naar voren dat onderwerpen zoals: de prestatiegeneratie, starterswoningen, gevangeniswezen en vluchtelingen / statushouders in Den Haag erg van belang zijn onder Werkfabriek leden. Dit zijn de eerste voorbeelden waar we met verschillende meet-ups over kunnen brainstormen, discussiëren en eventueel verdieping aan kunnen geven. 

Wil jij de volgende keer ook aanwezig zijn bij de meet-up #2? Wil je jouw input geven over interessante onderwerpen waar je samen met de Werkfabriek community op kunt brainstormen tijdens het verdiepingstraject? Stuur dan een mailtje naar host@werkfabriek.org dan nodigen wij jou uit voor de volgende meet-up!

Volg ons ook op social media