Stichting Werkfabriek

Stichting Werkfabriek helpt jongeren weer aan een baan. 

stichting.jpg#asset:185

In juli ging de pilot magazijn logistiek medewerker van start. Dit project is een samenwerking tussen de Gemeente Rotterdam, Fondsen Janivo en Sint Laurens en Stichting Werkfabriek. Op vrijdag 15 september namen de deelnemers hun diploma in ontvangst. Het opleidingsdeel is daarmee voor deze jongens afgerond. 90% behaalde VCA, 80 % heftruck en 60% slaagde ook voor hun reachtruck certificaat. Daarnaast hebben ze succesvol de cursus werken in een magazijn afgerond. In deze cursus hebben de deelnemers geleerd over het proces van bestelling tot aan de levering en alle stapjes daartussen.

Op dit moment zijn veel van de jongens aan het werk, mede dankzij uitzendbureau Van Koppen & Van Eijk, de werkgevers DMDR en Flora Holland en uitzendbureau Werktalent, werkgever Beercoo en International Innovation Company.

Er zijn nog een aantal jongens die graag aan de slag willen. Dus zoekt uw bedrijf nog gemotiveerde magazijn-logistieke medewerkers uit Rotterdam, vertel het ons bij Stichting Werkfabriek, want daar zijn we voor!

Stichting Werkfabriek

Auteur: Simone Wortelboer, email: simone@stichtingnelis.nl ; telefoonnummer: 06-24868396.

Schermafbeelding-2017-10-10-om-09.53.02.png#asset:192

Volg ons ook op social media