Skip to content

over de werkfabriek

De Werkfabriek is net een grote stad, het bruist van de positieve energie. Er is altijd beweging. De betrokken community, met een passie voor betekenisvol ondernemen, zorgt voor een creatieve en inspirerende vibe. Loop gerust even binnen als je op zoek bent naar een inspirerende werkplek, kantoor of vergaderlocatie. Je vindt de Werkfabriek in de Binckhorst, midden tussen de maakbedrijven, rauwe ambacht en hippe start-ups. In de Werkfabriek ontmoet je andere creatieve geesten en heb je toegang tot toffe werkplekken en vergaderruimtes. Ook als niet-member ben je welkom ons te bezoeken en gebruik te maken van onze faciliteiten.

PSO 30+ keurmerk

De Werkfabriek is de eerste in Nederland met een PSO 30+ keurmerk*. Door in te kopen bij een PSO30+ erkende organisatie voldoe je aan de gestelde eisen van de social return plicht. Heb je als ondernemer behoefte aan een groene en sociale inkoopketen of heeft je onderneming een social return plicht en zoek je manieren hieraan te voldoen? Huur daarom een werkplek, kantoor of vergaderruimte bij ons en voer de kosten op voor je social return verplichting.

* Het PSO 30+ keurmerk erkent organisaties die minimaal aan de gestelde kwalitatieve eisen van artikel 2.82 van de aanbestedingswet voldoen en een maximaal inclusiviteit-quotum meetbaar hebben gemaakt.